IT34 Odense

Det begyndte i Biersted, nordvest for Aalborg i 1817: et af landets allerførste landinspektørfirmaer. I dag hedder vi LE34 og er for længst rykket ind i centrum af Aalborg, som er en god base for vores arbejde til lands for private, erhvervskunder og kommuner og til vands for energiselskaber.

Hestehaven 21L, 5260 Odense S

it34@it34.com Tel. +45 7733 2240

LE34 VISER VEJEN

Kasper Svendsen, Landinspektør & Partner, Afdelingsansvarlig for LE34 Aalborg

“Hver dag fører vi vores historie og fag videre. Vi bruger vores ekspertise som landinspektørfirma til at sætte et fremtidssikret præg på udviklingen af Aalborg og hele Nordjylland. Fra nye boligkvarterer til opsætning af vindmøller til lands og vands, fra lokalplanlægning til teknisk kontrol af boreplatforme.”

Lige i nærheden af dig

LE34 Aalborg er som en bouillonterning af hele LE34: et kraftcenter med dygtige medarbejdere indenfor samtlige af LE34’s fagområder – det traditionelle landinspektørarbejde, ekspropriation, juridisk rådgivning, GIS, vindmøller, offshore, forsyninger, planlægning og højt specialiserede tekniske opgaver, herunder droneopmåling, 3D Laserscanning og BIM.

Landinspektør offshore havn LE34
måling til havs

Fra byggeplan til virkelighed

Aalborg er blandt de mange havnebyer i landet, der placerer mere og mere byliv på kajen. LE34 er fast landinspektør for entreprenør, byudvikler og ejendomsinvestor A. Enggaard og er med til at sikre, at byggeplanerne kan blive til virkelighed.

Byudvikling, boliger og borerigge

Resterne af det oprindelige havnemiljø i Aalborg danner en rå skal om de nye arkitektperler på havnefronten. LE34 er med til at sikre, at byggeplanerne bliver til virkelighed – vi udarbejder lokalplaner, udstykker byggegrunde og laver afsætning og opmåling af de nye bygninger. En del af vores kollegaer løser også dagligt opgaver til havs – med fødderne solidt plantet i enten LE34’s målebåd, på borerigge, på store skibe eller på havvindmøller.

Aalborg-kontoret er LE34’s offshore-centrum og har omfattende erfaring med at levere præcise data indsamlet under udfordrende forhold på boreplatforme, på skibe og på onshore-anlæg. Vi har ressourcerne til at matche ethvert projekt, uanset om det er i Nordsøen eller internationalt, og uanset om det er rutine-kontrolmålinger eller udvikling af innovative tekniske målemetoder.

Mads Hvolby, landinspektør / partner / forretningschef, LE34 Offshore

“Olie- og gasplatforme, vindmølleanlæg og tekniske installationer. Dimensionskontrol, undervandsscanning og positionering. Vores eksperter i LE34 Offshore, som tidligere hed Nellemann Survey, har mere end 25 års erfaring med komplekse præcisionsmålinger både under og over vandet.”

Mød LE34 Aalborg

Sille Munkøe
Sille Munkøe
GIS Assistant
IT34 Odense